Hvorfor er det en idé at overveje LED lys?

07 June 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Er du på jagt efter en eller flere pærer til en lampe? Så vil du helt sikkert falde over LED lys. Lys som disse er nemlig nogle, som efterhånden er at finde i langt de fleste butikker – både fysisk og online. Og det er heller ikke så underligt, da der er mange fordele ved dem. Dem kommer vi nærmere omkring her. 

Fordelene ved LED lys

De bruger omkring 5 gange mindre strøm 

En af de helt store fordele ved LED lys er, at de bruger omkring 5 gange mindre end f.eks. hallogenpærer. Det vil sige, at du også kan se frem til besparelser på din elregning, når du vælger lys som disse. Hvis du derfor også har et ønske om at mindske forbruget i din bolig, så kan dette være en god start. 

led lys

De kan ofte holde i op til 10.000 timer 

En anden fordel ved LED lys er, at de ofte kan holde i op til 10.000 timer. Det er en del mere end de normale hallogenpærer. Du skal derfor også forvente, at selvom et LED lys ofte er en smule dyrere end andre alternativer, så holder de også i længere tid. I sidste ende kommer det derfor også til at gå op. 

Der er et stort udvalg hos mrperfect.dk 

En tredje fordel der skal fremhæves ved LED lys er, at mrperfect.dk har et stort udvalg. Du kan derfor også se frem til at kunne finde præcis det eller de lys, du skal. Og som et ekstra plus kan du naturligvis shoppe online, og dermed også hjemme fra dig selv af. 

Når du vælger at shoppe hos mrperfect.dk, så kan du desuden også se frem til dag til dag levering, hvis de vel og mærke har lysene på lager. Du kan derfor også have din ordre leveret til din hoveddør inden for kort tid.