Hvorfor skal du have indendørssko?  

06 March 2020 Sara Mortensen

editorial

Et par gode indendørssko kan bruges til mange forskellige formål. Hvis du dyrker indendørs fodbold, håndbold, volleyball, badminton eller lignende, så vil du få stor glæde og gavn af et par gode indendørssko. Det er især vigtigt, når man dyrker sport, at man har den korrekte støtte og stødabsorbering. Tager man håndbold som eksempel, så løber man utrolig meget frem og tilbage, har hele tiden pludselige stop, vrid og vendinger samt man hopper meget rundt på banen. Derfor skal man have nogle sko, som har en god stødabsorbering, så man føler at man kan hoppe ordentligt, uden at det gør ondt, når man rammer underlaget igen. Det gør sig faktisk gældende i mange sportsgrene.

Brug dine indendørssko til flere formål

De seneste år, er det også blevet ekstremt udbredt at spille Padel tennis indendørs. Her kan et par gode indendørssko gøre underværker. Du kan løbe hurtigere på banen, føle dig lettere og mere smidig. En god idé, er at finde et par indendørssko, som er åndbare. Dine fødder skal ånde i skoene, så du ikke kommer ud med helt gennemblødte sokker efter træningen. Det er ingen hemmelighed at det som oftest, er en varmere temperatur, når man dyrker sport indendørs, og derfor skal dine sko også være ekstra lette og luftige. Mange af de tidligere nævnte sportsgrene, er ideelle at finde et par gode indendørssko til, men man kan sagtens tænke lidt ud af boksen. Det behøver ikke kun at være holdsport eller på en indendørs bane, at indendørssko kommer til sin ret. Indendørssko kan egentlig bruges til alt hvad du foretager dig indendørs – fx hjemmetræningsøvelser, fitnesscenter, gymnastik, former for dans og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du vil bruge dine indendørssko til.

Pift stilen op og vælg en vild farve  

Måske har du bemærket, at det er blevet utrolig moderne, at have knald på farverne, hvad angår påklædning – både til hverdag og til sport. Flere kendte sportsfolk vælger sko i vilde neonfarver, og det samme gør alle andre. De seneste par år kan der næsten ikke komme farver nok på både tøj og sko. Mønstre er meget velkomne, som fx blomster og lignende. Man ser i dag rigtig mange, både unge og ældre, som mikser en masse forskellige farver sammen. Det ser super godt ud og giver også en mere frihed i forhold til valg af stil. 

Det er blevet mere normalt at sammensætte en masse ting, som nødvendigvis ikke passer sammen i farver eller mønstre. Dette gælder også i dén grad når vi ser på fodtøj. I dag kan man få et hav af indendørssko i forskellige farver og mønstre. Nu kan man i rigtig lege og kombinere, som man har lyst. Man har mulighed for at sætte et præg på sin stil, også når man dyrker sport. Mange har fx et par neon grønne indendørssko på til fodboldtræning, og man kan også finde mange flotte håndboldsko i mange smukke farver, med fx blomstermønstre på. Det gælder om at finde et par indendørssko, som man bare elsker at have på og føler sig godt tilpas i. Hver gang man hopper i dem, så skal man føle at man stråler! I sidste ende så fremmer det både motivationen og selvværdet.