Hvorfor skal du vælge en Flos standerlampe?

06 May 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Lad os lige få noget på det rene med det samme:

Hvis du undrer dig over, hvorfor lampetypen “standerlampe” ofte ligner sådan en lampetype, man også kalder en “gulvlampe”, så er det groft sagt sådan et set også det samme udtryk for den samme version af en lampe.

Det er en lampe, man placerer på gulvet, som så har en platform, der gør, at den ikke vælter, og så er det ellers bare med at sætte stikket i stikkontakten og tænde den.

Sværere er det ikke at have at gøre med sådan en lampe.

Den kan så have forskellige højder efter, hvor stort et areal man vil have, at den skal lyse op. Den kan være alt fra et par centimeter over jorden til næsten to meter, men så er man næsten også ude i, at man kan benytte en loftlampe i stedet.

Og det bringer os videre til hovedspørgsmålet fra indledningen om, hvornår man egentlig kan bruge sådan en flot og stilren flos standerlampe fremfor andre lampetyper.

Flos laver skam også forskellige typer af lamper, så hvis man hellere vil have en anden type af lampe, eller man vil supplere ens Flos standerlampe med en anden variant af en lampe, så er der skam også mulighed for at gøre dette.

Sådan en Flos standerlampe er for eksempel praktisk at anvende for dem, der ikke har de store erfaringer som elektrikere eller vil hyre sådan en til at hjælpe en.
Det kræver nemlig – som beskrevet – ikke store evner udi at sætte sådan en Flos standerlampe op, da det hovedsageligt blot er tale om opstilling og at tænde den.

Desuden er den nem at komme til, når man skal gøre den ren, hvilket man ikke kan sige i samme omfang ved for eksempel en loftlampe.

Endvidere kan man placere den mange steder og hurtigt finde et nyt sted til den at bruge den, uden man skal hen at installere den på besværlige måder som andre lampetyper.