Hvorfor tage Azure kurser?

11 February 2021 Astrid Pedersen

Microsoft Azure er en cloudbaseret platform som indeholder mere end 20 forskellige produkter og tjenester særligt designet til at hjælpe dig med at udvikle nye løsninger skræddersyet til din virksomheds behov. Med Microsoft Azure kan du bygge, køre og administrere applikationer på tværs af flere cloud platforme ved hjælp af særlige værktøjer.

Det er således en rigtig god idé at sætte sig ind i disse værktøjer hvis du ønsker at udnytte de mange muligheder i Microsoft Azure optimalt. Og til dette formål kan du og dine medarbejdere med stor fordel udforske det vidt favnene univers af Microsoft Azure kurser hos 4D.

Hvem er 4D?

4D er en af de fremmeste danske udbydere af IT relaterede kurser rettet imod det danske erhvervs liv. Gennem flere årtier har 4D tilbudt spændende og vel tilrettelagte kurser til medarbejdere på alle niveauer og i alle slags roller.

De dygtige undervisere og instruktører hos 4D formår at skabe de perfekte rammer for læring uanset hvor meget – eller hvor lidt – du og dine medarbejdere på forhånd kender til den givne applikation. 4D tilbyder især mange kurser i anvendelse af Microsofts produkter – og derfor finder du også et velassorteret udbud af Microsoft Azure kurser hos 4D.

Hvilke Microsoft Azure kurser kan jeg gennemføre hos 4D?

Hvis du ønsker at deltage i et af 4D’s mange Microsoft Azure kurser er det smart på forhånd at vide hvilket kursus som egner sig til dig. Derfor kan du med fordel lægge ud med det Microsoft Azure – er du klar til skyen? – et gratis seminar hvor du lærer alt hvad der er værd at vide om Microsoft Azure som arbejdsplatform.

Her kan du få et grundlæggende overblik over Microsoft Azures mange funktioner samtidig med at du kan pejle dig ind på hvilket Microsoft Azure kursus der er noget for dig. Du kan altid kontakte 4D via hjemmesiden 4d.dk og få mere information.