Hygge og afslapning med en hængekøje i haven

11 May 2020 Astrid Pedersen
image

Er der noget mere afslappende end at dase i en vuggende hængekøje og kigge op i den blå sommerhimmel til lyden af den lette brise i træerne og fuglenes kvidren? Det er svært at forestille sig. En hængekøje er måske nok indbegrebet af afslapning og afstressning. Og den oplevelse kan nu blive din.

Hvorfor skal jeg købe en hængekøje?

Der er faktisk kun gode grunde til at købe en hængekøje – og meget få til at lade være. Har du en have er det oplagt med en hængekøje.

Måske har du hidtil afholdt dig fra at erhverve en hængekøje, fordi der ikke er nogen træer i din have som er store eller massive nok til at fungere som ophæng til din hængekøje. De fleste hængekøje entusiaster foretrækker da også træer til formålet, da disse samtidig yder en vis skygge. Men du kan sagtens få glæde af din hængekøje selv om du ingen træer har. Det er blot et spørgsmål om at købe et solidt og stabilt stativ til din hængekøje.

Fordelen ved en hængekøje på stativ er at du kan stille den lige hvor du vil. Du kan sågar med fordel anskaffe din en hængekøje med stativ hvis du bor i lejlighed. En hængekøje med stativ er lige til at folde sammen og tage med ned i gården, når det er tid til den daglige middagslur. Og har du en bil, kan du tage hængekøjen med til stranden og slå stativet op der – så undgår du sand over det hele.

Hvilken hængekøje skal jeg vælge?

I den online shop på hængekøje.dk kan du vælge imellem flere forskellige typer hængekøje i mange farve variationer. Om du skal vælge en brasiliansk eller en mexikansk hængekøje er et spørgsmål om smag og behag. Du kan se det store udvalg af hængekøjer på hængekøje.dk