Hypnose i Lyngby hos dygtig hypnotisør

06 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at sætte ekstra gang i din selvudviklings proces, og vil du gerne se effektive og hurtige resultater? Så bør du prøve med en række hypnose sessioner som supplement til din terapi.

Hvordan fungerer hypnose?

Ved en hypnose behandling bliver klient bragt ind i en afslappet tilstand som minder lidt om de tidlige søvn stadier. Denne tilstand kaldes en let trance.

Mens man er i trance er man helt afslappet i kroppen – og det er faktisk rigtig behageligt. For en stund glemmer man verden omkring sig og skal udelukkende lytte til hypnotisørens stemme. Man er stadig ved bevidsthed, og kan høre alt hvad hypnoterapeuten siger.

Fordi man giver slip på de endeløse tankestrømme som ellers dominerer i en stresset hverdag sænker bevidstheden samtidig paraderne, og giver hypnotisøren adgang til de inderste lag – der hvor det underbevidste sind har til huse.

Gennem det, der kaldes suggestion, kan hypnotisøren få forandringerne til at ske indefra. Dette sker gennem en omprogrammering af underbevidstheden således at de knap så formålstjenlige overbevisninger skiftes ud med nye af slagsen.

Muligvis har de gamle instrukser, som har lagret sig i underbevidstheden, haft til hensigt at yde beskyttelse – men nu er de sikkert uddaterede og fungerer udelukkende som hæmninger for din selvudfoldelse. Og ved at erstatte dem med nye og mere positive overbevisninger kan du skyde genvej i forbindelse med din psykoterapeutiske behandling.

Få den bedste hypnose i Lyngby

Er du bosiddende i det nordsjællandske for eksempel Rudersdal Kommune, kan du finde en dygtig hypnotisør i Lyngby, nemlig Eva Gade. Eva Gade Hypnose & Coaching har til huse i Hørsholm Midtpunkt hos Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter, tæt på offentlig transport og med gode parkerings forhold i nærheden af klinikken.

Du kan læse mere om Eva Gade Hypnose & Coaching, og kontakte hypnotisøren direkte, via hjemmesiden evagade.dk