Invisalign – tandretning med flotte resultater

10 September 2020 Astrid Pedersen

Har du hørt om den moderne tandregulerings metode Invisalign? Hvis ikke kan du med fordel læse med her. Især hvis du lider af skæve tænder.

Hvorfor få rettet sine tænder som voksen?

Måske tænker du at tandretning kun er noget for børn. Det er trods alt mestendels børn som render rundt med de grimme og klodsede fast monterede bøjler i over og undermund, også kaldet togskinner. Og måske var du selv udstyret med en sådan tandbøjle da du var i den skole søgende alder.

Men her skal du tænke på at tænder flytter sig hele livet igennem. Bare fordi du fik flotte og regelmæssige tænder af at få dem rettet som barn er det ikke sikkert at de bliver på deres pladser.

Derfor er det vigtigt at holde øje med tænderne, selv når du kommer op i årene. Er de begyndt at blive skæve, og skubber de hinanden ud af position? Hvis ja, kan det være at du skulle overveje en tandregulerende behandling. Og i denne forbindelse kan du med fordel vælge en Invisalign bøjle.

Hvad er fordelen ved Invisalign?

Når du ikke ser så mange voksne mennesker med bøjle kan det sagtens være fordi de anvender en Invisalign. Invisalign er også kendt under navnet ”den usynlige tandbøjle”.

De lette og transparente plast skinner er nemlig næsten umulige at se hvis man ikke lige ved at de er der. Invisalign skinner er fremstillet særligt til din mund og dine tænder og sidder derfor helt tæt. Du kan således gennemgå et tandregulerings forløb på op til flere år uden at dine venner eller kolleger lægger mærke til at du er i gang med at få rettet dine bisser.

Du kan opnå rigtig flotte resultater ved brug af Invisalign. Du kan læse mere, og se eksempel på Invisalign resultat, på yousmileismile.dk