Køb et fadølsanlæg til kolonihaveforeningen og gør sommerfesten til noget særligt

02 September 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Holder I flere fester i jeres kolonihaveforening i løbet af året, kan det godt betale sig for jer, at I investerer i et fadølsanlæg. Dermed bliver det nemt for medlemmerne at købe øl til festen – og I kan jo lade overskuddet fra salget af øl gå til et projekt i foreningen. Det kan for eksempel være at få forbedret vejene, få plantet et træ på fællesarealerne eller måske nogle fodboldmål til børnene. Der er altså mange muligheder. 

Et af de steder, hvor I har mulighed for at købe et fadølsanlæg til foreningen, er på torstein.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for fadølsanlæg. I vil derfor nemt kunne finde et, der passer til jeres behov. En oplagt ide er, at I vælger at købe fadølsanlægget sammen med en rullende bar. På den måde kan I nemt rulle anlægget ind i et skur eller fællesrum, når det ikke bliver brugt. 

Glem ikke sodavandene 

I en kolonihaveforening vil der typisk være mange børn. De drikker jo ikke øl, men vil helt sikkert blive ellevilde over at få en sodavand. Det er derfor oplagt for jer, at I også køber et sodavandsanlæg. Det, vil børnene helt klart synes, er sjovt. Når I holder en fest i foreningen, er den jo typisk mindst lige så meget for børnene, som den er for de voksne. Derfor er det oplagt at tænke på dem også. 

Hos torstein.dk kan I også finde forskellige former for sodavandsanlæg. Dermed kan I hurtigt finde et anlæg, der passer til jer. 

Når I køber forskellige former for anlæg til foreningen, må I endelig ikke glemme at købe et rengøringskit også. De gør det langt nemmere for jer at gøre anlæggene rene, når de ikke er i brug. For jer, der står for festen, er det jo et vigtigt element, hvis I skal have lyst til at bruge anlæggene fremadrettet.