Kvalitetsredningsveste: find dem online

17 September 2020 Astrid Pedersen

Skal ferien foregå til søs i familiens båd? Så er det vigtigt at sørge for at der er redningsveste nok til alle.

Hvorfor bruge redningsvest?

Når du er ombord på en båd skal du ifølge gældende dansk lov være iført en godkendt redningsvest. Det er ikke en regel som er blevet opfundet for at gøre livet surt for dig. Den er indført af rene og skære sikkerheds hensyn, og for at minimere risikoen for en tragedie ved kæntring eller mand over bord.

En redningsvest kan gøre forskellen på liv eller død. Måske anser du dig selv om værende en habil svømmer, men meget kan gå galt hvis du havner i vandet ved et uheld. Du kan gå i panik, eller du kan få kramper. Eller vandet kan være så koldt at du ikke kan reagere.

Derfor skal din båd være forsynet med et antal redningsveste. Dette antal skal som minimum svare til antallet af mennesker om bord på båden. Børn skal også være iført redningsvest – og har du hund eller kat med på din både anbefales det at du også forsynet dyret med en redningsvest.

Hvor kan jeg købe redningsvest i høj kvalitet?

Hvis du leder efter en online shop hvor du kan finde godkendte redningsveste til børn, voksne og dyr kan du med fordel kigge ind på Bådbiksen. Bådbiksen fører redningsveste i alle størrelser fra brands så som Crewsaver, Viking og Marinepool – alle godkendte efter gældende danske og internationale standarder hvad angår sikkerhed, ergonomi og kvalitet.

Fælles for moderne redningsveste er at de, til forskel fra fortidens klodsede modeller, giver langt mere bevægelses frihed og føles lette at have på. Du er således ikke i samme grad hæmmet af din redningsvest som du ville have været for blot ti år siden.

Se det store udvalg af redningsveste på baadbiksen.dk