Kylling i karry er perfekt mad til børnefødselsdagen

14 March 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Er du på udkig efter noget lækker mad at servere til børnefødselsdagen, er det en god ide, at du vælger at servere kylling i karry. Det er en nem ret at lave, og alle børnene vil helt sikkert kunne lide det. Der er ris, karrysovs og kyllingestykker, og hvis der er noget, som de ikke kan lide, er det nemt for dem at sortere det fra. Det værste, kræsne børn ved, er, hvis de ikke kan gennemskue, hvad de spiser. Det kan de nemt med kylling i karry

Derudover er det en ret, der er nem at lave til mange mennesker. Du skal bare have fat i en stor gryde til karryretten og en kæmpe gryde til ris. Det kan du nemt bikse sammen, inden gæsterne kommer, så skal det bare varmes, når børnene er klar til at spise. Det kan jo være svært at sige, hvornår det lige kommer til at blive. Derfor er det en god ide, at I bare kan varme maden, når det ellers lige passer ind i børnenes program med leg og skattejagt. 

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af retten, kan du servere den som ristaffel, hvor der er peanuts, kokos, rød peber, ananas, rosiner og en masse andet lækkert topping, som børnene kan komme på. Det er igen med til at gøre det virkelig nemt for dem at vælge det, som de godt kan lide. 

Mangler du en god opskrift på kylling i karry, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på dk-kogebogen.dk. Det er en online kogebog, hvor de har en lang række forskellige opskrifter. Alle deres opskrifter er sat op, så du nemt kan se, hvilke ingredienser du skal bruge, og hvordan du skal tilberede maden. Dermed kan du hurtigt få indkøbt det hele og komme i gang, når du er klar.