Lad en autoriseret VVS installatør hjælpe med ombygning

17 May 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Hvis badeværelset eller køkkenet skal bygges om, vil du med stor sandsynlighed skulle have flyttet eller sløjfet nogle rørledninger. Og så skal du have fat i en autoriseret VVS installatør.

Hvilket VVS arbejde må jeg selv udføre?

Det er temmelig begrænset hvad du selv må foretage dig når det handler om arbejdet med rørledninger i din bolig. Du må for eksempel under ingen omstændigheder begynde at rode med gasforsyningen og de rør hvori gassen løber. Du risikerer at forårsage gas eksplosioner eller farlige udslip af kulilte, som kan afstedkomme forgiftning. Så gas ledningerne er altså nix pille.

Det samme gælder for vandrør, som skal omorganiseres i forbindelse med eksempelvis flytning af afløb. Her kan du komme til at forårsage tilbageløb – og i værste fald kan drikkevand og spildevand blive blandet. Du må gerne selv udskifte din vandhane. Men skal der således rodes med de faste installationer, skal der en autoriseret VVS installatør på banen.

Find din lokale VVSer i Frederiksværk

Hvis du mangler hjælp til arbejdet med VVS i Frederiksværk kan du trygt kontakte West Entreprise ApS. West Entreprise ApS har sin fysiske beliggenhed i Hundested og kører i det meste af det nordlige Sjælland, hvor firmaet hjælper såvel private som erhvervs kunder med planlægning og udførelse af VVS installationer.

Hos West Entreprise ApS finder du udelukkende veluddannede og erfarne VVSere og blikkenslagere, som gerne stiller deres erfaring, ekspertise og håndværksmæssige tæft til rådighed for dig som kunde. Skal du således have gennemrenoveret dit badeværelset eller rykket om på installationerne i dit køkken kan du altid kontakte West Entreprise ApS for et skarpt tilbud på VVS eller blikkenslager arbejde.

Hvis du således har brug for hjælp til VVS i Frederiksværk, kan du få mere information om West Entreprise ApS’ produkter og ydelser på westentreprise.dk – klik ind og læs videre.