Lad en tekstforfatter skrive de bedste SEO tekster til din hjemmeside

23 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

Som indehaver af en virksomhed med en online tilstedeværelse i form af en hjemmeside eller en webshop ønsker du sikkert at øge virksomhedens synlighed på nettet.

Den dag i dag finder langt de fleste købeparate kunder frem til virksomhederne gennem Google. Andre søgemaskiner som for eksempel Bing bliver også brugt, men det er dog stadig primært Google som anvendes af det brede flertal. Derfor retter størstedelen af det der kaldes SEO og SEM sig imod Google. SEO står for Search Engine Optimization, eller på dansk søgemaskineoptimering, hvor SEM er en forkortelse for Search Engine Marketing – altså søgemaskine relateret markedsføring.

Når du gerne vil optimere din hjemmeside eller din online shop med det formål at øge synligheden på Google – måske endda kommer foran i søgeresultaterne – handler det om at gøre indholdet på din side så relevant og oplysende som muligt. Og er det en webshop, du optimerer, kan dette med fordel gøres ved hjælp af gode SEO tekster i form af kategoritekster.

Hvad er en kategoritekst?

En kategoritekst er en tekst som beskriver varerne i en bestemt produkt kategori på din webshop. Da kategoriteksten er det første de potentielle kunder ser når de har klikket sig ind på en produkt kategori er det vigtigt at den er tydeligt og rammende formuleret.

En god kategoritekst indeholder en klar og informerende beskrivelse af de produkter som befinder sig i den pågældende kategori. Med en fyldig og optimeret kategoritekst kan du øge søgbarheden på netop denne kategoriside og dermed bruge den som landing page for Google søgninger eller Google ads.

Når du lader en dygtig tekstforfatter fra Wordpens udfærdige dine SEO tekster – her under kategoritekster – vil du kunne opnå såvel en bedre placering på Google som flere besøgende og en øget konverting i din webshop. Du kan læse mere om SEO tekster og kategoritekster på wordpens.com.