Lækker professionel massage på Vesterbro

04 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du plaget af ømme og stive muskler som giver anledning til spændingshovedpine eller andre smerter i din ryg, nakke eller lænd? Så bør du overveje massage.

Slip spændingerne med massage

Uanset om du er kontormus eller har et hårdt fysisk arbejde med eksempelvis tunge løft og mange gentagne bevægelser oparbejder du uvægerligt spændinger i din krop i løbet af din arbejdsdag. Disse kan skyldes en uhensigtsmæssig arbejdsstilling bøjet hen over et tastatur i mange timer ad gangen, eller de kan opstå som følge af de gentagne bevægelser eller besværlige løft som kendetegner visse former for fysisk arbejde.

Det er samtidig en kendt sag at mange timer på benene kan give problemer med ryg, hofter og knæ, lige som stillesiddende arbejde kan være farligt for cirkulationen samtidig med at du risikerer alt fra skuldersmerter og hold i nakken til indeklemt iskias nerve, lumbago, piriformis syndrom og diskusprolaps.

image

Alle lidelser er smertefulde og til en vis grad invaliderende, eller kan i hvert fald blive det hvis du ikke sørger for at forebygge så godt du kan. Dette kan gøres gennem træning og øvelser i et bestemt antal timer om ugen. Og så bør du med jævne mellemrum opsøge en dygtig massør som kan hjælpe dig med at opnå dit mål om en krop fri for smertefulde spændinger.

En dygtig massør kan med målrettede tryk og strøg øge blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv således at begge dele får næring og ilt. Musklerne vil kunne bevare deres styrke, og gennem massage kunne blødes op så spændingerne gradvist forsvinder. Og bindevævet kan holdes sundt og smidigt gennem regelmæssig massage.

Gå til massør på Vesterbro

Den bedste massage på Vesterbro får du hos de dygtige fysiurgiske massører hos Kaatsu Massage. Du kan læse mere om Kaatsu Massage, og bestille tid online på hjemmesiden kaatsumassage.dk.