Lækre fyrretræsgulve til få penge!

19 November 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Fyrretræsgulv er et skønt valg til din bolig. Uanset om du bor i lejlighed eller hus. Det flotte og naturlig gulv giver virkelig boligen et smukt præg.

Men hvor køber du det billigste fyrretræsgulv? Kan du lægge det selv? Skal det behandles? Og hvorfor skal du vælge fyrretræ fremfor andre træsorter? Læs med i denne artikel, og få svar på dine spørgsmål om fyrretræsgulv.

Find lækre fyrretræsgulvplanker online

Du kan købe nyt gulv flere steder. Det kan være i byggemarkedet eller en gulvhandel. Men der findes også mange webshops, der forhandler planker til gulv – vel og mærke til fordelagtige priser. 

Inden du køber dit nye fyrretræsgulv, kan det altså godt betale sig at sammenligne priserne og kvaliteten på gulvplankerne fra byggemarkedet, og dem du finder online. Start her: https://www.byggecenter.dk/webshop/gulve/traegulve/fyrretraesgulve 

5 gode grunde til at vælge fyrretræ

Hvorfor vælge et fyrretræsgulv? 

1. Det ser smukt og nordisk ud 

2. Det passer til ethvert rum i boligen – køkken såvel som stue og soveværelse

3. Det er et holdbart valg af gulv

4. Det er en prisvenlig løsning i forhold til andre trægulve

5. Det har en lang levetid, hvis du behandler og vedligeholder det godt 

Læg gulvet selv eller hyr hjælp til opgaven

Skal du selv give dig i kast med at lægge dit nye fyrretræsgulv? Det kan du godt. Hvis du vel og mærke har hænderne skruet godt på eller måske har prøvet at lægge gulv før. Det er en omfattende opgave. Specielt hvis det drejer sig om flere rum. 

Hvis du hyrer en professionel til at lægge gulvet, kan du både spare tid og penge. Du slipper for at bruge et utal af timer på opgaven. Og du sparer også penge på sigt, idét du ved, at gulvet er lagt korrekt. Laver du selv fejl, når du lægger gulv, kan det blive dyrt at få det lavet om.