Lær alt om Reiki healing her

19 April 2021 Silje Hansen

editorial

Er du blevet nysgerrig på healing, eller ønsker du at lære at kunne heale, så er du landet det helt rette sted. Healing er noget som har eksisteret i mange år. Healing har særlig været anvendt for at helbrede psykiske eller fysiske ubalancer i kroppen. 

Som udgangspunkt er vi alle mennesker i stand til at heale. Det er naturlig evne vi er født med som mennesker. Nogle anvender det måske ubevidst allerede i dag. Det kan på mange måder sammenlignes med, når vi mennesker sætter en hånd på en af vores nærmeste for at trøste vedkommende. Der er naturligvis forskel på, hvor meget og hvor lidt det giver alt efter, hvad man gør for at påvirke effekten.

Der findes også forskellige typer af healing. I denne artikel har vi fokus på Reiki healing, som bliver praktiseret i hele verden i dag.

Hvor stammer Reiki healing fra?

Reiki healing stammer oprindeligt fra Japan. Her blev det i særlig grad anvendt efter anden verdenskrigen. Det blev for alvor populært efter Reiki healing kunne helbrede en kvinde i Tokyo for kræft. Sidenhen har det bredt sig rundt i hele verden, hvor det kom til Danmark tilbage i 1984. 

Reiki healing kan oversættes som universets energi. Det er dermed ikke en behandling, hvor du som behandler skal bruge din egen energi. Der er mange energier og bølger rundt omkring os, som behandleren kan gøre brug af under healingen.

Det foregår typisk ved at man som behandler lægger en hånd på den som skal heales. Her finder vedkommende en ro i kroppen, som gør at, hvis der er ubalancer i kroppen, så bliver det genoprettet.

Få professionel undervisning i Reiki healing

Hvis du er interesseret i professionel undervisning af Reiki healing, kan du med fordel besøge http://christo.dk/laer-at-heale/. Her kan du kan læse alt om Reiki healing.