Liv og lys i dine stuer med franske døre

28 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en måde hvorpå du kan skabe den helt rigtige atmosfære i dine en suite stuer, og vil du gerne samtidig have mulighed for at lukke af mellem rummene? Så bør du overveje franske døre.

Hvad er franske døre?

Franske døre er en særlig form for indvendige døre som kan skabe lys og stemning i dine stuer og værelser. De klassiske franske døre er konstrueret som dobbeltdøre med indbyggede glasruder, som lukker lyset fra vinduerne ind i begge de rum som dørene adskiller.

Samtidig giver franske døre et hyggeligt kig mellem rummene, og er således perfekte al din stund dine stuer eller værelser er placeret en suite – det vil sige i direkte forlængelse af hverandre. Med franske døre kan du således bibringe en fornemmelse af et større og mere levende rum end hvis du i stedet isatte massive døre. Det er hyggeligt at kunne se hinanden i de forskellige stuer. Og skulle man få brug for privatliv kan ma altid forsyne de franske døre med gardiner, rullegardiner, foldegardiner eller persienner.

Hvor kan jeg finde de smukke franske døre?

Overvejer du således at opsætte franske døre mellem dine stuer og værelser kan du med fordel tjekke udvalget af franske døre hos Melholt’s Handels Center. Melholt’s Handels Center har gennem de seneste godt ti år forsynet danske huse og lejligheder med indvendige døre i høj kvalitet.

Du vil altid kunne finde en eller flere døre som matcher din bolig hos Melholt’s Handels Center, uanset om du er i markedet efter massive fyldningsdøre eller elegante franske døre. Samtlige døre, du finder i Melholt’s Handels Centers store sortiment, holder en rigtig god kvalitet – og ganske fordelagtige og kundevenlige priser. Og så kan du samtidig købe alt hvad du skal bruge af dørgreb, hængsler og låse til dine franske døre i den online shop på melholts.dk