Maling af badekar – når badekarret skal stråle på ny

26 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal dit badeværelse renoveres, og påtænker du i den forbindelse at skille dig af med det gamle badekar? Så bør du i stedet overveje at lade det renovere.

Dit badekar kan være guld værd

Hvis du skrotter dit gamle badekar kan du risikere at smide barnet ud med badevandet – som man siger.

Selv om du ikke selv har den store glæde af dit badekar er der mange som sætter pris på sådan ét. Blandt andet går mange boligkøbere – især dem i det yngre segment – målrettet og specifikt efter et hus eller en lejlighed med badekar i eget badeværelse. Det betyder at du, såfremt du en dag ønsker at sælge din bolig, står med et vigtigt aktiv på hånden hvis du er i besiddelse af et sådant.

image

Det er især børnefamilierne som kan gennemskue fordelen ved at have et badekar. Det er nu engang nemmere at bade de små i et rummeligt badekar end i en lille balje i en bruseniche. Og så kan et badekar bruges til at sætte for eksempel sengetøj i blød, hvilket de fleste småbørnsfamilier kan bekræfte behovet for.

Få sat det gamle badekar flot i stand

Badekarrets værdi afhænger selvfølgelig af dettes tilstand og beskaffenhed. Hvis dit badekar er plettet, skrammet og ridset i emaljen vil det sjældent fremstå videre appetitligt. Derfor bør du lade emaljen renovere inden du sætter boligen til salg. I hvert fald hvis du ikke ønsker at skræmme fremtidige købere væk.

Til alt held er renovering af badekar ikke nogen videre bekostelig eller tidskrævende affære, når man sammenligner med skrotning af badekar. Hvis du lader en dygtig og erfaren badekarsmaler håndtere emaljering af dit badekar vil det sjældent tage mere end fire timer at få badekarret til at stå som nyt.

Du kan finde din lokale badekarsmaler i København på https://emaljering-af-badekar.dk/maling-af-badekar/.