Med bobleplast er dine varer bedre beskyttet under fragten

20 June 2022 Kamilla Sonne

editorial

Bobleplast – eller boblefolie – er noget, de fleste kender til. Det er et lag af tynd plastikfilm, hvor der er små luftbobler indkapslet i plastikken.

Ofte har børn sjov med at trykke disse plastbobler, da det giver en høj lyd.

Men det er ikke kun sjov og ballade. Bobleplast har en vigtig funktion, og derfor må du ikke undervurdere dets vigtighed, når du køber emballage ind til din butik eller webshop.

Bobleplasten er nemlig afgørende under fragten, hvor den beskytter dine produkter og agerer stødpude for de skub og slag, der måtte komme.

Det er nemlig ikke altid, at pakkerne bliver behandlet lige pænt, og her kan bobleplast gøre en stor forskel.

Særligt hvis du handler med skrøbelige produkter, er plasten altså noget, som du ikke må spare væk.

Bobleplast

Spar penge på bobleplast og tjen mere

Det kan være en irriterende udgift at skulle indkøbe bobleplast, men ikke desto mindre er det en investering, da det både beskytter dine produkter og sikrer en god oplevelse for dine kunder.

Når det så er sagt, er der ingen grund til at betale for meget for det. Sparer du penge på din plastfolie, er der flere penge til dig selv.

Derfor er det smart at købe al sin emballage på et sted, da det sparer både tid og penge. Så kan du fokusere på og koncentrere dig om det, der er vigtigst for dig.

Køb din emballage online

Altså bør du finde et sted, hvor du kan finde al emballage i form af kasser, kuverter og bokse samt tilbehør som tape og bobleplast samlet ét sted.

Det vil oftest være på nettet, hvor der er rig mulighed for at finde en forhandler, der sikrer god kvalitet til fair priser. Så bliver det nemmere at bruge bobleplast i dine pakker og beskytte dine produkter.