Minkpelse anno 2016 – In eller out?

Minkpels 2016

Minkpelse har altid haft en eller anden form for “luksus” og design over sig siden midt 60erne og denne tendens, som en af de få ser ud til at vare ved. Vi hos Denmark2012.dk oplever en meget stor forespørgsel på netop et emne som denne “Er minkpelse stadig moderne” og vores korte svar må være JA! En minkpels koster mildets talt spidsen af en jet-jæger og alene det at prisen på en minkpels kan variere fra 4.000 kr. til ja 20.000, endda helt op til 200.000 kr. afhængig af pels, kvalitet og brand. Havde det nu være billigt at anskaffe sig en minkpels, ville nok se stort set alle piger og kvinder i alle andre have dem som minkjakker, minktasker ja måske endda minksko. Der findes ligeledes lovgivninger og regler for, hvordan du kan fremstille din egen minkpels og Naturstyrelsen lovgivning om minkpelse er en god vejledning til hvad du må og hvad du ikke må i Danmark. En af de forhandlere som nyder mest respekt i Danmark på minkpelse er Kløve & Landberg. Hos Kløve & Landberg er du garanteret håndsyet minkpelse i bedste kvalitet. Forretningen er beliggende i Charlottenlund og her kan du både se og mærke de nyeste inden for mink, pelse og anden indenfor skind og læder.

Se udvalget af Kløve & Lanberg´s minkpelse her

Hvor finder man de bedste minkpelse?

Nyeste minkpels 2016

Se, det er en af de svære, for forhandlere af minkepelse er der færre og færre af og i mellemstore i byer i Dnmark er markedet så lille, at de lukker. De førende forhandlere af minkpelse i f.eiks. USA er ligeledes forretninger som har kunder i hele verden, fordi man af en eller anden grund har en formodning om at USA er de førende indenfor mode og fashion og det er nok mere en illusion end realitet, for europæiske forhandlere og designere af mink og pelse er mindst i lige så god en kvalitet og design som de amerikanske, men det er så fordelen ved at amerikanerne har været bedre til at markedsføre sig selv. F.eks har vi en forhandler i USA der hedder USA Foxx & Furs, og her kan du finde et meget stort antal af mange forskellige minkpelse, også til mænd.

Danmark er et af de bedste lande på minkpelse!

En ting er at Danmark virkelig er et land der fylder meget på landkoret over de mest fashionable lande i Europa og bare det at et produkt er fremstillet i Danmark er alene nok til få maksimal respekt i hele verden. Danmark er jo ligeledes vært for den årlige Fashion Week og her kommer der gerne prominente navne og det samme gælder minkpelse. Minkpels produceret i Danmark eller bare det at produktet har “Made in Denmark” syet i nakken er nok at prisen koster helt op til 200-300% mere end de minkpelse i f.eks. USA.

Selvfølgelig skal du købe en ny minkpels i butikkerne!

Du kan i sagens kerne sagtens købe minkpelse, minkjakker osv. på nettet men NEJ! Det er selve oplevelsen du går glip af. Blot det at du træder ind i en fancy forretning, er du cirklen og alt drejer sig om dig, for en ting er at man køber en meget dyr minkpels men det er mere end det. Forretninger plejer og pleaser dig, og det kan ikke udelukkes at du vil føle dig som en prinsesse for en dag. Døre bliver holdt for dig, og du har en “assistent” som fremviser de nyeste, flotteste og selvfølgelig de dyreste minkpelse for dig og fortæller om produkterne mens du sidder og nyder en glas champagne, derfor må du ikke snyde dig selv for at købe minkpelse hos fysiske forretninger.

God fornøjelse!