Oplevelser i Danmark byder på mere, end hvad man lige kan forestille sig

25 November 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er nok begrænset, hvor mange udlændinge fra de sydlige egne, der lige tager på ferie i Danmark, medmindre de kender noget familie, har et tilhørsforhold til stedet, eller de skal deltage i et specielt arrangement, der kun finder sted i DK.

Derfor er vi danskere da også mere tilbøjelige til at rejse til udlandet, når ferietiden melder dig, eller man bare skal bruge en forlænget weekend væk fra det hele.

Det er da klart, man gerne vil lægge tingene lidt væk, når man holder fri, men man kan også bare nøjes med at slippe lidt længere væk, end at man ligefrem behøver rejse flere tusinde kilometer væk til varmere egne.

Danmark er skam i gennemsnit et koldt land, men hvis man hele tiden rejser til udlandet, så går man glip af mange af de spændende oplevelser, som Danmark har at byde på.

Se bare, hvad man blandt andet kan opleve i vores lille land: https://oplevelsesmagasin.dk/ 

Danmark har umanerligt meget at byde på

Oplevelser kan jo være mange forskellige ting, og det behøver jo ikke være, at man tager på safari i Afrika, eller man slænger sig en hel uge i de sydlige egne i 30 grader plus – hvortil man også bliver meget dvask og doven af dette.

Tag dog ud og få en på opleveren, og spar da samtidig en del penge ved, at man ikke skal rejse til udlandet, planlægge hotelophold, få ordnet transport med videre.

Danmark er rig på historiske sager fra de helt gamle dage og frem til i dag. Desuden er der rigeligt at opleve af fællesaktiviteter, hvis man er den rørige type, eller hvis man vil fordybe sig i noget som enkelt person, uden man skal skeje sig så meget ud.

Der findes vitterligt noget for alle typer i vores lille smørhul, så det er bare med at undersøge nærmere, hvad der er af muligheder.