Overlad regnskaberne til et kompetent revisorfirma

20 September 2020 Astrid Pedersen

Som virksomheds ejer er du – næsten uanset virksomhedens størrelse, type og omsætning – godt hjulpet med en dygtig og erfaren revisor. Og du er bedst tjent med at finde en sådan i nærheden af virksomhedens adresse.

Hvor kan jeg få hjælp til regnskab og finansiel rådgivning i Silkeborg?

Mangler du hjælp i forbindelse med virksomhedens årlige skatteregnskab eller de løbende moms indberetninger, eller har du brug for kvalificeret økonomisk og finansiel sparring? Så kan du med fordel kontakte Kreston SR’s afdeling i Silkeborg.

Hos Kreston SR tilbydes hele spektret af revisor tjenester, lige fra de helt basale års regnskaber (og koncern regnskaber for selskaber) til investerings rådgivning samt rådgivning i forbindelse med generations skifte, køb og salg af virksomheder, omstrukturering og konsolidering, og budgettering i virksomheden.

Kreston SR kan hjælpe dig med at realisere virksomhedens optimerings potentiale lige som du hos Kreston SR også kan få assistance i forbindelse med udvidelse på tværs af landegrænser. I kraft af sit medlemskab af Kreston Danmark kan din lokale Silkeborg afdeling altid få adgang til professionel rådgivning og sparring fra andre kompetencer internt i den store koncern.

Du og din virksomhed er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder når regnskab og finansiel administration og drift varetages og overses af de dygtige medarbejdere hos Kreston SR.

Revision af regnskaber hos Kreston SR

Revision er Kreston SR’s kerne kompetence – og her lægges vægt på proaktiv rådgivning og en flad struktur som tillader et gnidningsfrit samarbejde omkring de enkelte kunder. Der ud over benytter Kreston SR sig af automatiserede processer som holder tids forbruget – og dermed omkostningerne – ved revisions processen helt i bund. På den måde får du effektiv og grundig revision til fornuftige priser.

Hvis du vil vide mere om Kreston SR kan du klikke forbi hjemmesiden krestonsr.dk