Pas på de falske afbudsrejser!

06 juli 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Afbudsrejser er sådan set ikke en god forretning, for det er oftest noget, som selskaberne ikke tjener penge på at tilbyde, men det er jo bedre at tjene lidt penge end slet ingenting og så få folk i flysæderne.

Men det er skønt for os kunder, der gerne vil ud at rejse billigt og komme ud at se verden omkring os.

Derfor kan det nogle gange føles som en jagt at finde de gode afbudsrejser, når de melder sig, så man kan være hurtig til at nappe dem, mens de er der.

Derfor kan man blandt andet finde gode tips til at forøge chancerne for at komme på afbudsrejser ved at gå til https://www.rejsetilbud.dk/afbudsrejser/ 

Stadigvæk har man ikke en garanti for, at man får sig den ønskede afbudsrejse, og man skal måske være lidt mere åben for andre destinationer og lettere svære betingelser for at komme på en god afbudsrejse.

Lyssky personer vil tjene penge på afbudsrejser

Af den grund oplever man desværre også, at der kan blive oprettet hjemmesider, der ser meget professionelle ud og som handler med afbudsrejser, hvor folk så slår til for at sikre sig en afbudsrejse.

Som regel gør man jo det hurtigt, så man kan sikre sig den, så man bruger ikke tid på lige at tjekke ud, om foretagende ser reelt ud.

Så kan man påpege, at når man først har fundet den svindelhjemmeside, så holder folk sig vel fra den, og det er da også korrekt nok forhåbentligt.

Men så kan de samme personer hurtigt lige oprette en ny hjemmeside og fortsætte deres ulovligheder – og sådan kan det blive ved.

Desuden er der også private mennesker, der forsøger at franarre penge og kortinformationer fra dig privat ved at “sælge” dig afbudsrejser.

Derfor skal du lige så koldt vand i blodet og se efter, om det nu virker sandfærdigt nok, hvor du handler afbudsrejser fra.