Pas på i trafikken på dit segboard!

30 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

Der sker mange uheld og ulykker i trafikken, og som der kommer flere transportmidler til såsom segboards, hvor man netop i denne tid ser flere nye køretøjer og transportmidler møve sig ind i trafikken, som man næsten kun finder tilsvarende af, da bilen blev opfundet, er man nødt til at tilpasse situationen derefter.

Dog er det mest de nye opfindelser, der skal finde ud af, hvordan de kommer til at passe ind i trafikken, da det er lettere at skulle tilpasse det nye det gamle end omvendt.

Vi ser nemlig både el-cykler, segways, segboards og endda også segboards gokarts, som alle gerne vil møve sig ind i trafikken sammen med de andre større biler og køretøjer, og det kan skabe en del kaos.

Hvis der bare var tale om legetøj, der skulle være i afgrænsede arealer, der ikke var en del af resten af trafikken, så var det ikke et problem, men her har vi at gøre med noget, som kommer til mere eller mindre at være på lige fod med alle de andre transportmidler.

Og det værste er næsten, at folk bare kaster sig over det, uden de har forstand på generelt, hvordan man gebærder sig i trafikken, eller de bare tror, at alle andre trafikanter tager hensyn til en, fordi man kommer drønende på sådan et nyt udsat objekt, hvor hele ens krop mere eller mindre er eksponeret – og så glemmer man at have sikkerhedsudstyr på.

Den slags nye anordninger koster jo ikke alverden, så det er et nemmere alternativ til en bil, man kan komme lettere omkring, og så ser man lidt sejere ud, end hvis man nu for eksempel brugte en cykel – så er man også lidt mere moderne.

Men du har kun dette ene liv, så det er virkelig op til dig selv at passe på dig selv, hvis du vælger en af disse nye ordninger, når du kører ud i trafikken – pas på dig selv.

Flere Nyheder