Pelsrens København – din sikkerhed for kvalitet

21 November 2021 Athene Eriksen

editorial

Pelsrens København: En god investering i din investering 

Pels er et af de mest lækre og naturlige materialer, der findes på markedet. De er ikke blot skønne og varme, men de giver et strejf af eksklusivitet og elegance, som ikke kan efterlignes. En pels af en høj kvalitet er en langtidsinvestering, vi gør i os selv og disse kan bistå os igennem mange år, hvis plejet korrekt. Dermed sagt, kan det også blive nødvendigt at rense dem fra tid til anden igennem årenes løb, for netop at bevare denne kvalitet.

For at dette bliver udført korrekt, vil det altid være det fornuftige valg, at hyre professionelle til at udføre arbejdet. 

Kan jeg gøre det selv? 

Dette vil frarådes på det stærkeste. At rense en pels er en meget fintfølende sag og er meget kompliceret at udføre selv, uden de fornødne værktøjer til dette. Dette kan bunde ud i pletter, tab af pels og udtørring af skindet, så det vil blive mere porøst og sensitivt fremadrettet.

Det kan dermed konkluderes, at for både at bevare tilstanden og udseendet af din pels, at dette altid er bedst gjort, ved at overlade det i hænderne af professionelle. 

image

Hvor ofte skal jeg rense min pels? 

Dette kan variere, da det afhænger af flere forskellige faktorer. Dette inkluderer blandt andet: 

• Hvor ofte du bruger din pels 
• Farven på din pels
• Hvilken type af pels der er tale om 

Der findes derfor ikke en specifik facitliste, men er mere op til din egen vurdering. Hvis du er i tvivl, kan du altid henvende til til din lokale professionelle, som med glæde vil rådgive dig yderligere omkring dette. 

Ønsker du at bevare din investering bedst muligt? Så husk da at få renset og plejet din pels jævnligt og kontakt din foretrukne og erfarne professionelle i dag https://www.skindrenseriet.dk/pelsrens.