Penisringe – din vej til bedre og længere varende sex

11 June 2018 Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om at være hård og stiv i længere tid, end du kan præstere på stående fod – som man siger? Vil du gerne kunne give din kæreste en ordentlig omgang, hvor du holder så længe, som du aldrig har holdt før? Eller har du en periode, hvor det bare kan være svært at opnå en hård og fast rejsning – for eksempel som følge af sygdom, medicinering, stress eller andre ude fra kommende faktorer? Så burde du unde dig selv lidt hjælp i form af en penisring.

Hvordan kan en penisring hjælpe mig?

Med en penisring kan du opnå en hårdere og mere længere varende rejsning, end du kan foruden. Dette gælder uanset om du lider af erektil dysfunktion (problemer med rejsning) eller om du fungerer helt normalt. Grunden til, at en penisring kan forstærke og forlænge rejsningen, er, at den blokerer for tilbageløb af det blod, som løber til svulmelegemet under rejsningen. Så får man for det første en hårdere erektion, som varer i længere tid, og for det andet en øget følsomhed omkring glans. Et helt almindeligt samleje har aldrig føltes så intenst!

Find en stærk selektion af penisringe online

Du kan vælge imellem flere forskellige typer penisringe i forskellige stram- og hårdhedsgrader. Det anbefales, at du starter med den helt bløde model i soft jelly materiale. Efterhånden som du vænner dig til fornemmelsen, kan du avancere i graderne og forsøge dig med strammere penisringe og penisringe med indbygget vibration.

Belugi.dk fører et stort og varieret udvalg af penisringe fra kendte producenter som for eksempel Adrien Lastic, Alive, Anal Fantasy Collection, COLT, Electrastim, Fantasy C-Ringz, Fantasy X-tensions, Fetish Fantasy Elite, Fetish Fantasy Extreme, Fetish Fantasy Gold, Fetish Fantasy Series Shock Therapy, Fifty Shades of Grey, FUN FACTORY, LELO, Nexus, Ouch!, PicoBong, PRIVATE, Rocks Off, VIVE og We-Vibe. Se dem alle på belugi.dk