Problemer med at finde din blyant? Få et navn på den!

18 August 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Årh, hvor var det nu lige, at man lagde den blyant?

Det kan være svært nok at finde ens blyant i alt ens rod, men når man så endelig falder over en stabel blyanter, så kan man dårligt kende ens egen fra alle de andre.

Og så kan man også komme i karambolage med andre mennesker, hvis de påstår, at ens blyant er deres, fordi man netop har svært ved at se, om det er ens egen eller ej.

Der kan være små mærker på den, som gør, at man kan kende den fra de andre, men det er stadig et lidt dårligt bevis.

Og de andre kan jo bare lyve og sige, at blyanten er deres – men hvis man bruger navn på blyanter, så er det pludselig svært at modargumentere, at der ikke er tale om en bestemt tilhørsperson til denne blyant.

Få fat i et par stykker blyanter med navn på

Det kan især være smart for de små størrelser at få navne på deres blyanter, så de kan se, at der er tale om deres egne blyanter, hvis de kommer til at smide dem væk ved et uheld, som det sker tit i den alder.

Det er jo den slags blyanter, som man skal lære at skrive med, og man kan tegne med dem og meget andet, som det er en nødvendig færdighed at kunne, selvom det meste efterhånden er blevet digitalt på den front.

Om muligt kan man få blyanter med navne på med specielle skrifttyper eller størrelser, så man virkelig kan gøre ens blyant personlig at se på.

På den måde kan man stadigvæk se med de specielle kendetegn på navnet, at det er ens egen, selvom man spidser den, og der forsvinder mere og mindre af den.

Spild ikke tiden og se at få anskaffet dig sådan noget blyanter med det samme!