Professionel gulvafhøvling i Randers – find din gulvmand online

06 May 2019 Astrid Pedersen

editorial

Et sundt og intakt trægulv er en pryd – og et stort aktiv – for ethvert hus eller enhver lejlighed. Træ er skønt at beskue, lækkert at betræde – og et trægulv føjer hjemligheder og varme til dine stuer og værelser. Uanset alder, er velholdt træværk noget af det smukkeste, der kan beklæde dine gulve. Men desværre kan selv de mest velplejede trægulve lide store skader, som ved første øjekast kan synes uoprettelige, for eksempel i forbindelse med oversvømmelser, som efterlader fugt i det levende, organiske materiale.

Dette kan tære rigtig hårdt på plankerne, brædderne eller parketterne, som udgør gulvet, og føre til, at disse forskyder sig eller svulmer op, således at der opstår buler eller niveau forskelle. Selv om træværket ellers er sundt, vil skader af denne art virke særdeles skæmmende – og det er rigtig ærgerligt, hvis man ellers har gjort sig umage for at passe godt på sit trægulv.

Giv det beskadigede trægulv en chance mere med en grundig gulvafhøvling

Til alt held vil langt de fleste trægulve kunne reddes med en professionel gulvafhøvling og en dertil hørende efterbehandling. Diverse buler, dybe revner og forskelle i gulvets niveau, afstedkommet ved eksempelvis fugt skader, kan udjævnes og udlignes med en gulvafhøvling.

Du bør dog overlade opgaven til en professionel gulvmand, idet en gulvafhøvling langt fra er nogen lille procedure. En gulvafhøvling kræver et vist håndelag – og gerne en solid portion erfaring – hvis resultatet skal være optimalt. Kaster du dig ud i en gulvafhøvling på egen hånd, risikerer du blot at anrette endnu større skade på dit trægulv. Og det er næppe umagen værd.

Find en dygtig og erfaren gulvmand online

Hvis du er på udkig efter en dygtig håndværker med speciale inden for gulvafhøvling og efterbehandling af trægulve, kan du med fordel kigge forbi gkservice.dk og få et godt tilbud.