Rene rum giver glade medarbejdere og kunder

07 December 2019 Mette Nielsen

editorial

Der findes ikke noget værre end at sidde og arbejde i et kontormiljø, hvor der er snavs i hjørnerne og gulvene er beskidte. Det gør både medarbejdere og mulige kunder i dårligt humør, men sådan behøver det heldigvis ikke at være, hvis du sørger for at holde ordene i rummene – og orker du det ikke selv, kan du få rengøringshjælp udefra.

Hvem har lyst til at lave forretninger med folk, der sidder i beskidte rum? Ikke mange, for det signalerer, at der ikke er styr på tingene. Det kan godt være, der er fuldstændig styr på alt andet end rengøringen, men det kan være svært at regne ud, hvis der er snavs og skidt i krogene.

På samme måde kan medarbejdere have svært ved at trives godt, hvis det miljø de arbejder i, ikke er rart og pænt – det giver mindre glade medarbejdere og måske ligefrem mindre effektive medarbejdere. 


Rene rum skaber glæde
Det er ganske enkelt sådan, at rene rum gør folk gladere. Når der er styr på tingene, kan folk trives og trække vejret. Men hvad gør man så, når tiden til at gøre rent er knap?

Jo, du får såmænd en professionel til at klare opgaven for dig. Få rengøringshjælp på og få rene rum. Når du får en udefra til at tage sig af den del af forretningen, kan du og medarbejderne koncentrere jer om andre ting, og det er en lettelse.

Når først du har fundet den rette til opgaven, så aftaler I sammen, hvad du har brug for af service. Det klares, og du kan gå glad gennem dit kontormiljø med sikkerhed for, at der løbende bliver gjort rent. Når du ikke længere selv skal spekulere over, hvordan og hvornår der skal gøres rent, gør det din hverdag både lettere, renere og mere behaglig.