Rid bedre med regelmæssig rideundervisning

05 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Uanset om du er nybegynder, let øvet eller øvet rytter kan du altid forbedre din teknik og din kommunikation med hesten gennem rideundervisning. I hvert fald hvis din instruktør er dygtig, og I er på samme bølgelængde. Derfor bør du kigge dig om efter en lokal rideskole som drives af dygtige kræfter.

Hvor kan jeg finde en god rideskole i Haderslev?

Hvis du er bosat i den sydlige del af Jylland, nærmere betegnet Haderslev, kan du finde en rigtig god rideskole på Ridecenter Møllen. Her holder Rideklubben Møllen nemlig til.

image

Rideklubben Møllen er en af de mest velrenommerede rideklubber i Haderslev og omegn, og har igennem mange år serviceret både børn og voksne med rideundervisning i top kvalitet. Rideklubben Møllen er en på én og samme tid ambitiøs og hyggelig rideklub hvor der lægges lige stor vægt på det ridetekniske og faglige som på det sociale.

Er du medlem af Rideklubben Møllen har du mulighed for at lære nye mennesker at kende og få inspiration fra ligesindede ryttere og heste entusiaster. Rideklubben Møllen giver dig mulighed for at få ridetimer på hold hvis du ikke selv er i besiddelse af en hest, da klubben råder over flere skoleheste og ponyer.

Har du egen hest kan du lade den opstalde på Ridecenter Møllen, hvor du som medlem af Rideklubben Møllen har mulighed for at benytte de lækre faciliteter tilhørende centeret. Det drejer sig for eksempel om de store og velholdte ridebaner samt det rummelige ridehus. Du kan få privat rideundervisning af veluddannede beridere og instruktører.

Rideklubben Møllen afholder stævner og andre arrangementer som medlemmer kan tage del i alt efter lyst og engagement. Og da Ridecenter Møllen ligger tæt på naturskønne områder vil du kunne tage en tur i terrænet når det passer.

Du kan læse mere om Rideklubben Møllen, og booke din første ridetime online via hjemmesiden rideklubben-moellen.dk.