Sådan får du den bedste outdoor oplevelse

19 July 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Når man først har sat sig for at skulle overnatte i naturen, hvorfor så ikke gøre et så komfortabelt for en som muligt? Det har du nemlig alle muligheder for, hvis du finder den helt rette outdoor butik. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvor skal du starte, hvis du skal på en tur i det blå, hvor du skal overnatte? Det kan du få flere bud på her. 

Musthaves under din outdoor tur

Når du skal overnatte ude, så er det alfa og omega, at du har en god sovepose, der kan holde dig varm. Det kommer nemlig til at få stor betydning for, hvordan du kan sove.  Når du skal finde en sovepose vil du opleve, at de varierer alt efter, hvor mange grader den er ideelt til. I sommerperioden vil det f.eks. være passende med en sovepose til +5 C grader, og mod efteråret og vinteren er det mere ideelt med en sovepose til -10 C grader og -20 C grader. 

Alt efter om du skal sove i telt, shelter eller lignende, kan du også forholde dig til, hvad du skal ligge på. vil du vælge en luftmadras eller eventuelt et liggeunderlag. Det kan nemlig gøre nattesøvnen endnu bedre. 

Når vi ser bort fra nattetimerne, så er der også meget spise- og kogegrej, du kan købe, hvis der skal laves mad undervejs. For hvor skønt kan det ikke være med et varmt måltid, når man har lyst. Derudover kan det også være utrolig praktisk at have drikkedunke, termoflasker med mere med sig, så man kan få det at drikke, som man vil. 

Valgmulighederne er utrolig mange, når du vil finde tilbehør til din tur i naturen. Det er bare med at begynde at undersøge udvalget hos de firmaer, som har et godt udvalg. Du kan f.eks. starte her: https://scandihills.dk/