Sådan får du mere farve ind i dit hjem

29 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Synes du, at dit hjem ser kedeligt ud, eller mangler lidt liv? Hvis ja, så gå ikke i panik. Der findes nemlig en masse muligheder, du kan benytte dig af, for at pifte dit hjem op og give det mere liv. Vi har lavet en liste over tre ting, du kan gøre, for at få mere farve i dit hjem. Hvis det lyder som noget for dig, så læs med her. 

Kunst på væggene

En ting du kan gøre, for at pifte dit hjem op, er med kunst på væggene. Dette kan være plakater i flotte farver, malerier eller noget du måske selv har kreeret. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan have hængende i dit hjem. 

Mal dine vægge

Hvis du gerne vil have endnu mere farve på væggene, så kan du male selve væggene. Alt efter, hvilket udtryk du ønsker, så kan du vælger farver, der passer til. Hvis du gerne vil have et lyst hjem, så kan du gå efter lyse farver som gul, lyseblå eller pink. Du kan også male mønstre, hvis du vil have et mere kreativt udtryk. Hvis du ikke føler dig sikker i at male dine vægge selv, så kan du hyre en maler.  

Hvis du ikke ved, hvilke malerfirmaer, der befinder sig nær dig, så kan du søge på nettet. Hvis du for eksempel bor i Smørum, så kan du søge på Malerfirma i Smørum. Her vil du få et overblik over, hvilke malerfirmaer, der er i lige netop dit nærområde. 

Dekoration

Hvis du gerne vil tilføje lidt mindre farve i dit hjem, så kan du stille mindre dekorationsting rundt om i dit hjem. Dette kan være alt lige fra vaser, blomster og skåle til møbler og andet. Her er der ingen regler, og du kan lege med forskellige farver, for at opnå forskellige udtryk.