Sådan finder du de bedste folk fra udlandet til din virksomhed

30 september 2020 Cecilie Mortensen

Står du i den skønne situation, at din virksomhed nu skal vokse ud af landets grænser, og derfor har brug for nye hænder, der kan arbejde internationalt. Der er hvert år nye virksomheder der enten får vokseværk, og derfor skal du og teste nye markedet. Der er også visse branchen som f.eks. smykkebranchen og tøjbranchen der i lang tid har hyret internationale sælgere og samarbejdspartner, der kan hjælpe virksomheden med at komme ind i nye lande og markeder. 

Når du skal have ansat nye medarbejdere til at udføre internationalt arbejde, er det naturligvis en større proces. Det er vigtigt at finde den rette kandidat, da man oftest er mere selvkørende og skal ramme præcist, for at kunne få succes. Derfor kræver det, at man finder en person med den rette profil og kompetencer. Det skal samtidig også være en profil der passer ind i virksomhedens kultur og værdisæt. Derfor er der mange der vælger at hyre et professionelt rekrutteringsbureau. 

Hvem kan hjælpe din virksomhed med international rekruttering?

Der er flere fordele i at hyre et professionelt rekrutteringsbureau til international rekruttering. Uanset om det er første gang eller du har prøvet det tidligere, anbefaler vi at du bruger god tid på at finde det helt rette rekrutteringsbureau til at hjælpe dig med din rekruttering. 

Ved at vælge den forkerte medarbejder til opgaven, kan det koste virksomheden penge og ikke mindst forsinke de planer du sikkert har gjort for at træde ind i et nyt marked. 

Hvilket rekrutteringsbureau skal du vælge? 

Er du i tvivl om, hvilket rekrutteringsbureau du skal vælge, kan du med fordel drage nytte af vores undersøgelse. Her har vi lagt vægt på at finde et rekrutteringsbureau, der har flere års erfaring, og som har succes med at matche internationale medarbejder med virksomheder. Vi kan derfor anbefale dig at besøge https://www.isg.com/da/subsidiary/denmark/.

Flere Nyheder