Sådan finder du en dygtig maler

05 January 2022 Steffen Hansen

editorial

En professionel maler er uundværlig, hvis du skal have renoveret og malet i flere dele af dit hjem. Derfor skal du finde en dygtig maler, der kan løfte opgaven for dig. Nogle gange kan det være en udfordring at finde den rigtige maler, der passer til dine behov og dit budget. Vi har hjulpet dig på vej i dette indlæg, om hvordan du finder en dygtig maler. Så læs med her, og find ud af, hvad du skal tage hensyn til, når du skal hyre en maler.

 

image

Lav din research

Før du hyrer en maler, er det vigtigt at lave noget research. Tjek, om virksomheden har et officielt websted, og læs om deres baggrund, eller se efter anmeldelser på websider som Trustpilot eller Googles anmeldelsessystem. Du kan også kigge om de har nogle sociale medier, hvor du kan læse, hvad folk siger om deres arbejde. Det er godt sted at starte, før man hyrer det første og bedste firma ind til en opgave i ens hjem.

 

Forhør dig blandt venner og familie

Det er en god idé at spørge venner og familie, om de kan anbefale en professionel maler, der udfører et godt stykke arbejde. Hvis du er heldig, kender de måske en dygtig maler, som er villig til at hjælpe dig til en god pris. Du skal ikke være bange for at bede om referencer og anbefalinger fra andre mennesker. De vil ikke anbefale en, som ikke vil være ideel til opgaven. Hvis du ikke har mulighed for anbefalinger, så kan du også tjekke internettet. Hvis du skal bruge en maler i Randers, så kan du skrive det i Googles søgefelt. Så vil den finde de malere, der er tættest på dig. 

 

Få tilbud på priser

Når du har fundet en professionel maler, er det tid til at indhente pristilbud fra flere malere. For hvert tilbud skal du sørge for at spørge, hvor lang tid projektet vil tage, og hvilke materialer de bruger. Det er godt at sammenligne de forskellige priser fra firmaerne for at se, hvilke der tilbyder en fair pris for dit hus eller din lejlighed. På denne måde bliver du i hvert fald ikke snydt.