Sådan finder du en god maler

28 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvad end du skal have malet hele dit hus, eller du blot skal have malet en enkelt væg eller et loft. Så kan det være du vil gøre processen så nem som muligt, ved at få hjælp fra en professionel. Men hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge en professionel maler til din opgave? Det kommer vi ind på i dette indlæg.

Få altid mere end et tilbud

Den bedste måde at gå til opgaven på, er ved at sørge for at indsamle tilbud fra flere forskellige malerfirmaer. Ved at gøre dette, så kan man sammenligne priser, men også forhandle, såfremt priserne ligger tæt op af hinanden. De giver nemlig en mulighed for at spørge malerfirmaerne om, hvorfor deres tilbud afviger fra hinanden. Derved undgår du også at blive snydt.

Opsøg anmeldelser og anbefalinger

Inden du indhenter tilbud, så kan det være en god idé at spørge folk, om de kender et firma de kan anbefale. Når du har fået anbefalet et par stykker, så har du et godt grundlag for, hvor du skal starte med at få tilbud fra. Vi anbefaler dog kun, at man tager i mod anbefalinger fra folk, som reelt set har brugt det firma, som de anbefaler. Med andre ord skal du ikke altid stole på anbefalingerne, hvis det bare er en de kender eller en de har hørt noget om.

Find en i dit område

Sidst men ikke mindst, så anbefaler vi, at du finder en i dit lokalområde. Det kan være et malerfirma i Herfølge, eller den by som du kommer fra. Det gør vi fordi, kommunikationen oftest er nemmere, hvis man arbejder med et firma nær en. Derudover vil de nemmere kunne tage ud og kigge på opgaven, inden de sender et tilbud afsted til dig. Det betyder, at chancen for du får et skrøn af et tilbud er minimeret.