Sådan gør du det nemt for dig selv at få kompensation, hvis dit SAS fly var forsinket eller aflyst

12 December 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Har du oplevet at skulle ud at flyve med SAS, hvor deres fly enten var meget forsinket eller aflyst, vil det være naturligt, at du vil gå langt for at få din erstatning. Måske har du allerede prøvet at kontakte dem i adskillige måneder for at få din erstatning, men uden held. 

I det tilfælde kan det være en god ide, at du får hjælp af nogle professionelle. Det vil ofte få flyselskabet til at reagere langt hurtigere, så du kan få de penge, som du har krav på efter dit SAS aflyst fly. En af de professionelle, der kan hjælpe dig, er flypenge.dk. De har stor erfaring med at føre denne former for sager. Flyselskaberne rykker derfor ofte langt hurtigere, når de får en henvendelse fra dem frem for, hvis de får en henvendelse fra en privatperson. 

Måske er det efterhånden ved at være noget tid siden, at du var ude at flyve med det aflyste eller forsinkede fly. I det tilfælde kan det være, at du tænker, at du ikke længere har krav på erstatning, men du har faktisk krav på den i hele tre år efter, at du har været ude at flyve.

image

Få også hjælp til erstatning efter overbooking 

Måske var dit fly hverken forsinket eller aflyst, men du kunne bare ikke komme med det, fordi det var overbooket. I det tilfælde har du også krav på at få erstatning. Har du ikke fået det, er det altså vigtigt, at du også sørger for at henvende dig til flyselskabet. Eller at få et firma som flypenge.dk til at hjælpe dig med din sag. 

Hvor meget du har krav på i forbindelse med et overbooket fly, kommer helt an på, hvordan omstændighederne omkring det var. Hvis du var så forsinket, at du skulle overnatte, men SAS ikke gav dig penge til det, kan der være mange penge at hente for dig.