Sådan vælger du den bedste trampolin

02 February 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

En udendørs trampolin er et godt sted at boltre sig for både små og større børn. Her kan de bruge virkelig mange timer fuld af både sjov leg og god motion. Som forælder kan du sidde på terrassen eller stå inde i køkkenet og se ud på dem. En trampolin til haven er derfor en virkelig god investering, som vil give dine børn en hel masse uforglemmelige stunder.

Vælg den bedste udendørs trampolin

En trampolin til haven er en større investering, og du skal derfor være helt sikkert på, hvilken slags der passer bedst til dine børn og til din have. Nogle af de ting, som du skal overveje, er blandt andet:

1. Hvilken type trampolin skal det være? En på ben eller en der er gravet ned i jorden?

2. Hvor stor trampolinen skal være? Skal den være rund eller firkantet? Størrelsen kommer an på hvor meget plads du har i haven og hvor mange børn, der skal bruge den.

3. Hvilket mærke du skal købe? Det er bedst ikke at købe den for billigt og vælge et godt mærke af høj kvalitet. Så den holder til at blive brugt i mange år. 

4. Vil du gøre trampolinen sikker for især mindre børn? Så skal du overveje at købe sikkerhedsnet til den, så ungerne ikke kan falde ud over kanten. 

Her kan du købe de bedste trampoliner

Står du overfor at investere i en udendørs trampolin? Vil du vide mere om trampoliner og de mærker der findes på markedet? På Trampolinguiden.dk kan du læse meget mere om de forskellige trampoliner, som findes på markedet. Her kan du læse mere om mærkerne JumpMaster og BERG. På siden finder du også gode råd til, hvordan du f.eks. nedgraver din trampolin i haven. 

Læs mere på Trampolinguiden.dk, og find gode råd til at vælge din udendørs trampolin.