Sådan vælger du en god ergonomisk kontorstol

Danskerne viser interesse for ergonomiske kontorstole som aldrig før. Flere og flere indretter et hjemmekontor og flere og flere ønsker en ergonomisk korrekt kontorstol men hvor finder man de gode og billige? I Danmark har vi både Jysk og IKEA som forhandler gode og billige kontorstole men vi vil have mere. Danske forhandlere af ergonomiske kontorstole oplever i disse tider en ekstrem vækst og en af dem er Dansk Kontorstole Forsyning. Dansk Kontorstole Forsyning er specialister indenfor ergonomi og arbejdsmiljø.

Milano kontorstol – Danskerne vil have det bedste af det bedste

Showroom med kontorstole

Dansk Kontorstole Forsyning er specialister indenfor ergonomiske kontorstole og bliver løbende kontaktet af forvirrede ergonomi entusiaster vedr. valg af den rigtige ergonomisk kontorstol. Noget du selv kan gøre er at lave en tjekliste på følgende:

  1. Hvor mange timer skal du sidde på stolen?
  2. Hvad laver du mens du sidder på den?
  3. Har du specielle ønsker vedr. ekstra støtte?

Og noget af det vigtigste du skal være opmærksom på er og som Arbejdsmiljøweb anbefaler:

  1. Få en kontorstol der passer dig og din krop
  2. Husk at afprøve den inden en endelig beslutning
  3. Få den tilpasset med den rigtige højde og hjul
  4. Har du dårlig ryg/lænd, så husk at du dermed skal bruge en kontorstol med justerbar sæde/ryg

Kontorstole skal afprøves inden køb

En kontorstol skal afprøves inden køb. Du er let at finde ergonomiske kontorstole der kan en hulens masse men kan du være sikker på at det nu også er det du søger? man skal passe på med at lade sig forblænde af en lang beskrivelse og en masse justeringsmuligheder. Vi mennesker er alle forskellige og en stol er perfekt for den ene er ikke ensbetydende med at den også være vil være perfekt for dig. Det er ikke utænkeligt at du vil finde dig til rette på en kontorstol til meget billige penge, så længe den passer til dig og din krop og forventninger. En forhandler som Dansk Kontorstole Forsyning har showroom med ergonomiske stole og her har du mulighed for at afprøve dem alle helt gratis.

Den dyreste kontorstol er ikke altid den bedste

Vi hos Denmark2012.dk må med det samme slå fast at den dyreste kontorstol ikke altid er den bedste. Pris og kvalitet går gerne hånd i hånd men ikke når det gælder Milano kontorstolen. Det er ikke utænkeligt at afprøve en kontorstol til 10.000 kr. for så at erkende, at det ikke er en stol du ønsker at investere i. Den bedste og optimale måde at anskaffe sig en ny kontorstol, er ved at afprøve så mange som muligt og mindst 7! Jo flere kontorstole du afprøver jo mere vil du være sikker, når du finder den rigtige.