Skab et nyt udtryk med smykker

21 February 2023 Maria Laugesen

Der er ingen tvivl om, at det stemmer, når man siger, at det hele ligger i detaljen. Det gælder i særdeleshed for stil og mode, hvor de små detaljer virkelig kan sætte prikken over i’et og skabe et helt nyt og anderledes udtryk. Og netop dette kan du bruge smykker til i hverdagen.

Det enkle og minimalistiske

Smykker er mange ting, og uanset hvor og hvordan du bruger dem, så vil de påvirke det udtryk, du skaber hos dig selv. Det er enormt individuelt og personligt, hvordan vi bruger smykker, og de giver en enorm frihed til at udtrykke netop din personlige stil.

Et populært og tidsløst valg er at gå med det meget simple, enkle og minimalistiske udtryk. Det kan for eksempel være guld- eller sølvhalskæder med små, diskrete vedhæng eller blot som kæde. Match det med et armbånd i samme stil, et par ørestikkere i samme materiale og en smal ring. Dette vil skabe et feminint, stilrent og smukt look, som kan passe til både hverdag og fest.

På trods af det enkle udtryk er der rig mulighed for at lege med forskellige kombinationer af farver og materialer, og på den måde kan du skabe dit personlige look.

Mode

Det vovede og prangende 

Nogle gange skal der mere til, og så kan du gå efter større såkaldte “statement pieces”. Det kan eksempelvis være store halskæder, enten som chunky kæder eller med større vedhæng. Det kan også være at tilføje mange smykker samme sted, hvilket blandt andet er populært med både ringe og halskæder.

De lidt større smykker bruges af mange til særlige eller festlige anledninger, men for nogle ligger det blot til deres look og personlighed at bruge det i hverdagen. 

Hos fangels.dk kan du finde dine nye smykker, uanset hvilket look og hvilket udtryk du vil skabe gennem smykkerne.