Skal du bruge PTFE tape? Sådan finder du den rette

10 October 2021 Cecilie Mortensen

editorial

I en branche som VVS-branchen kan PTFE tape være ret så brugbart. Tapen kan nemlig bruges omkring rør, hvor temperaturerne kan blive høje. Tapen kan desuden også bruges omkring maskindele i andre brancher, hvor der er ekstra meget friktion, som også kan resultere i ekstra varme. 

Lige når det kommer til PTFE tape, så findes der selvfølgelig flere forskellige varianter. Det gode spørgsmål er derfor også, hvordan du finder det helt rette til den opgave, hvor du skal bruge tapen. Det kommer vi derfor også med bud på herunder. 

Måder du kan finde den rette PTFE tape på 

Tag kontakt til en leverandør af PTFE tape 

Et af de bedste råd du kan få er, at du kontakter en leverandør af PTFE tape. For her kan der være ekstra god rådgivning at hente, når det kommer til forskellige typer af tape og ikke mindst hvilke der er gode i forskellige situationer. 

Ud fra den rådgivning du får, kan du have nemmere ved at vurdere, om du f.eks. skal gå med selvklæbende tape, hvilket tykkelser du skal vælge m.m. 

Læs mere omkring de forskellige varianter

En anden tilgang du også kan vælge er, at du læser mere omkring de forskellige varianter, der er af PTFE tape. Du kan nemlig finde firmaer, som har lavet gode beskrivelser af deres PTFE udvalg. På den måde kan du også få nemmere ved at gå med præcis den tape, som er den rette for dig. 

Hvis du vil ledes i retning af et firma, du kan søge rådgivning ved, så er Bork Electronic et rigtig godt bud. De har særlig viden og ikke mindst erfaring med PTFE tape, og det bliver helt sikkert til din fordel, uanset hvor meget eller lidt du skal have fat i. Du kan både vælge at give dem et kald eller skrive en mail til dem.