Skift dørene, når du alligevel renoverer ejendommen

20 August 2022 Camilla Sørensen

Når du alligevel skal have renoveret ejendommen, kan det godt betale sig at kigge på nye døre. Døre er et af de elementer i boligen, der kan gøre mest for helhedsindtrykket – og klarfonster.se tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsdøre i mange forskellige stilarter. De fremstiller alle dørene på mål, så de passer perfekt til din bolig, og du får desuden ti års garanti mod skader og konstruktionsfejl. Samtidig vil klarfonster.se matche prisen på dørene, hvis du finder dem billigere et andet sted. Så kig forbi deres hjemmeside og se deres udvalg af nye døre – det kan gøre en verden til forskel for boligens helhedsindtryk.

Husk at stilen skal matche arkitekturen

Og ikke bare arkitekturen – også resten af boligen, så kig også på fx karmenes udseende og eventuelle detaljer som spejle eller mønstre i glas. Og tænk over, hvordan dørene skal åbne – skal de vippe til side eller kunne foldes? Leveres med nøglelås eller kodelåse? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Dörrar

Hos klarfonster.se har du altså mulighed for at finde lige netop den perfekte dør til din bolig – kig forbi deres hjemmeside og se deres udvalg. Du kommer helt sikkert ikke til at fortryde det. Muligheden for prismatch gør desuden, at du kan føle dig tryg ved købet af nye døre til din bolig. Så kom i gang med drømmerenoveringen allerede i dag – klarfonster.se står klar til at hjælpe dig med valget af nye døre.

FSC-mærket træ – en ekstra bonus

Dørene hos klarfonster.se er fremstillet af FSC-certificeret træ. Det betyder, at træet kommer fra bæredygtigt skovbrug og kontrollerede kilder. Så du kan føle dig ved godt mod ved købet af nye døre til din bolig – både på det æstetiske plan og i forhold til miljøet. Det er en win-win situation, så der er ingen grund til at vente.