Skift til LED belysning og spar penge

Har du hørt det? Allevegne taler man om de kæmpe besparelser som det giver når man skifter sine gamle el spare pærer ud med de nye LED pærer.

Vi køber og monterer LED belysning i sommeren 2017

Gode LED pærer

Måske har din nabo allerede hørt om det, og også gjort noget ved det. Har han måske skiftet bil for nylig, eller anskaffet sig en havetraktor, så kan det måske skyldes, at hans lavere el regning nu giver ham råd til endnu mere.

Se et udvalg af diverse pærer og priser på onlineshoppen Mr perfect her

Ikke nok med det, så er han også blevet endnu mere miljøvenlig. Det er nemlig sådan, at hvis du køber en el spare pære, så bruger den for eksempel 40 Watt, mens en tilsvarende LED pære med samme lysstyrke kun bruger 7 til 10 Watt. Kan du regne den ud, så vil du hurtigt følge i din nabos fodspor, og gå i gang med at skifte alle dine pærer ud, så du kan begynde at tjene penge til noget helt andet, end at smide dem i hovedet på elselskaberne.

Hvad kan du spare ved at skifte til LED pærer?

Ny LED pærer fra 2017

Du behøver ikke at gå så drastisk til værks. Begynder du at skifte dine pærer hen ad vejen som de gamle siger stop og ikke længere dur, så er det helt fint. De nye LED pærer koster stort set det samme som de gamle el spare pærer, men her kommer så den næste store fordel ved en LED pære, den holder i op til fem gange længere tid som en gammel pære, og det giver da endnu et incitament til at få skiftet ud så hurtigt som muligt.

Via denne guide kan du gøre dig klog på fordele med LED

Fem gange så langt tids holdbarhed, og så en besparelse på op til 70%på el regningen, det er vel mere end hvad du lige havde troet. Lyset fra en LED pære er også langt sundere end en almindelig pære, og det skyldes to ting. For det første, så er lyset bedre og skarpere, og driller ikke øjnene så meget som en el spare pære, og for det andet, så kommer der ingen UV stråling fra pæren, og det er godt for vores helbred.

Læs og og forstår fordelene ved LED pærer, spots og lysstofrør

Du er måske i tvivl om hvor du skal læse mere om LED og dets fortræffeligheder, men hvis du starter på MrPerfect.dk, så har du både information og de bedste og billigste LED pærer på markedet. Her kan du også hvilken lysstyrke de nye pærer har i forhold til den gamle type, for nu måler man det i lumen, og det skal du lige se godt efter, så du får den helt rigtige lysstyrke.