Smartphone reparation, hvor kvalitet skal hænge sammen med pris

05 December 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Tænk dig, for bare cirka lidt over ti år siden, så var der ikke så mange fysiske butikker i selv de mellemstore byer i Danmark, hvor der blev tilbudt reparation af ens smartphone.

Hvis dette stykke dyre arbejds- og privatlivs-redskab gik i stykker, så man enten ikke kunne bruge det eller gad leve med skavankerne, så måtte man ind til forhandleren eller ens abonnements-udbyder og have mobilen sendt til reparation hos skaberen bag den.

Det kunne tage en del tid at få den retur igen, og måske var man ikke heldig, at få en reservetelefon stillet til rådighed imens.

Og man skal da bare kigge sig omkring i selvsamme gadebillede for at konstatere, at brugen og behovet for de smartphones kun er blevet endnu større, som mulighederne, netforbindelsen og udviklingen har gået opad.

Derfor så flere uafhængige mennesker en mulighed i at tjene penge og udnytte deres ekspertise i at reparere telefoner til en fair pris, og hvor man måske ikke skulle vente så længe med at få dem igen.

For mange skavanker er ofte de samme, hvor skærmen går i stykker, eller man ikke kan bruge nogle apps på dem og tilsvarende.

Og siden så mange af os dagligt og meget ti bruger de her telefoner, så er der jo grundlag for et stort kundegrundlag i selv de ikke så store byer herhjemme.

Men dog ser mange af dem også lidt for hurtigt opsatte ud og lover priser, der er langt under, hvad man andre tilbyder.

Hvis man lige tænker sig om, så kan man nok også komme i tanke om at have set sådan en reparationsbutik i bybilledet, som så hurtigt er forsvundet igen.

Derfor kan det jo være svært at navigere rundt i alle de butikker, der tilbyder den slags service, så for at give dig en service til, hvor du kan få fikset din telefon, så skal du gøre det her:

https://foenixrepair.dk/