Hvor spiser man bedst i Bakken i 2017? Denmark2012.dk

Har du planer om at tage ned for at besøge Bakken i løbet af 2017 og opleve dens mange forlystelser, forstår vi dig godt. Bakken er nemlig et sted hvor hele familien har mulighed for at komme og hygge sig, og hvorfor skulle dette ikke også gælde jer?

Bakken restauranter 2

Et spørgsmål som mange der besøgte Bakken i 2016 spørger sig selv om er om hvor de skal tage hen og spise. Nogle vælger at tage deres egen mad med, og spiser efterfølgende på de mange bænke der er opstillet. Andre foretrækker dog hellere at besøge en restaurant, og det kan vi godt forstå – for i Bakken og i områderne omkring Bakken er der mange lækre restauranter og bl.a Restaurant Peter Lieps er en af de restauranter, der har bedst omdømme i og omkring Dyrehaven.

Se Peter Lieps historie

Prøv en af de mange restauranter i Dyrehaven

Hvis du virkelig gerne vil prøve at smage god og billig mad, kan vi anbefale at du tager hen i dyrehaven for at få noget at spise. Dyrehaven har mange lækre restauranter, og du vil have mulighed for at finde noget mad der passer dig, uanset om du gerne vil have dansk mad eller blot noget lækkert mad.

Bakken restauranter 3

Priserne i Dyrehaven er ikke de vildeste, og de passer godt hvis du har planer om at bruge mange af dine penge på Bakken efterfølgende. Ved at kunne bruge mange penge i Bakken er du også sikker på at du har til lidt sjov, hvis du nu synes at en forlystelse er ekstra spændende.

Restaurant Peter Lieps – Den bedste restaurant du kan komme på

En af de restauranter som særligt skiller sig ud er Restaurant Peter Lieps. Denne restaurant bliver rost af utrolig mange danskere, og de er næsten booket helt op dagligt. De serverer dog god dansk mad, hvilket ofte inkluderer svinekød. Skulle du ikke spise svinekød af personlige årsager kan det godt være at du fortsat kan besøge restauranten, da du blot kan ringe og spørge om det kan være muligt at du kan få noget andet mad, som de laver i de andre uger.

Et besøg på en restaurant behøver ikke at være dyrt

Som vi nævnte i et af afsnittende behøver det ikke at være dyrt at besøge en restaurant. Faktisk kan dette være meget billigt, særligt hvis du tænker smart. En af de ting du kan gøre for at finde den billigste restaurant i Bakken er at sætte alle restauranterne op mod hinanden.

Dette er noget der skal gøres hjemmefra, da det bliver for besværligt når du står dernede og skal til at vælge en restaurant. De fleste restauranter har en hjemmeside, hvor du har mulighed for at hvad det er der står på deres menukort. Om du har tænkt dig at sammenligne dem løst oppe i hovedet eller ved at skrive det ind i et excel-ark er noget du selv bestemmer.

Spis inden eller efter besøget på Bakken

Det du skal gøre op med dig selv er om du skal besøge Bakken inden eller efter at du har spist. Hvis du har spist inden vil du kunne køre i mange timer uden at tænke på at få noget af penge. Har du ikke spist inden kan jeres tur hurtig ende, da i pludselig kan blive sultne.