Tag dig i agt og hold dig væk fra falske Chanel-tasker

14 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Chanel er et virkelig anerkendt mærke, og selv mennesker, der ikke har det store kendskab til brands i den verden, ved, at sådan noget som Chanel er værd at gå efter – og det udnytter nogle falsknere desværre til fulde.

Når man således skal have fat i noget, der bærer navnet Chanel – som der i vores tilfælde er taskerne – så skal man gå efter dem, der har autorisation til at sælge dem af den ægte vare.

Et sådan tilfælde er for eksempel via dette link: Chanel tasker.

Det er jo et brand med stor værdi i sig, hvorfor prisen også er derefter, da man udsender en stor signalværdi i at eje sådan en – foruden at den er smart at bruge, praktisk og ser flot ud.

Så du skal ikke vælge at købe en et sted fra, hvor prisen er markant lavere end det, som der er anført her, for de autoriserede forhandlere får som regel en prissætning, som de skal holde sig på, så man ikke kan få den billigere – eller dyrere – hos en konkurrent.

Nogle Chanel-tasker er desværre falske

Denne faste prissætning sikrer nemlig, at man ved, at dem, der bærer tasken, har købt den under samme forudsætning som alle andre, hvorfor man bibeholder det eksklusive i det, da det ikke lige er alle, der bare kan lægge pengene for sådan en taske, uden de skal tage et lån eller spare mange penge sammen først.

Så hvis du surfer på nettet og falder over en Chanel-taske, der er virkelig billig, og det måske ikke er på en hjemmeside, der ser helt autentisk ud til at forhandle den slags, så skal man gå i en stor bue udenom dem.

Det samme gælder på ferie i udlandet med videre hvis en gadesælger pludselig kan sælge flere tasker fra Chanel til dig til en lav pris, så er det nok ikke den ægte vare.