Top kvalitets plastproduktion på dansk jord

18 July 2022 admin

editorial

Har du behov for en fast leverandør af formstøbte plast emner til din virksomhed? Så kan du finde hvad du søger hos den danske producent Carmo.

I mere end seks årtier har Carmo leveret sprøjtestøbte komponenter til både den medicinske industri og den tekniske produktion. Carmo har produktionsapparatet og erfaringen til at opfylde specielle krav til støbning af snøreringe og presenningsringe, surringsbeslag og lænker, ventiler, flanger og skruelåg, knapper og trykknapper, forskellige plastforme, højhastighedssvejseapparater samt kundespecifikke løsninger.

image

Hvorfor vælge Carmo som leverandør af plast emner?

Med Carmo har du en partner, der håndterer alle processer inden for produktudvikling fra design og prototype til produktion i store mængder. Carmo har kompetencerne til at sikre, at kundespecifikke komponenter produceres med ensartet kvalitet hver gang.

Når du vælger Carmo som din leverandør af plastelementer, kan du være sikker på at modtage produkter af højeste kvalitet. Carmo fremstiller plastkomponenter til en bred vifte af industrier, herunder:

– Medicinalindustrien

– Teknisk produktion

– Fødevareindustrien

– Og mange flere…

Hvis du har brug for en leverandør, der kan håndtere alle dine behov for plastkomponenter, er Carmo således det rigtige valg for dig.

Bliv plastmagerlærling hos Carmo – en spændende uddannelse med mange perspektiver

Carmo har været en pålidelig partner inden for den medicinske industri og den tekniske produktion i mere end seks årtier. Vi har produktionsopsætningen og erfaringen til at opfylde specielle krav til fremstilling af en lang række standard produkter samt kundespecifikke løsninger

Hvis du er interesseret i en læreplads hos Carmo, kan virsomheden tilbyder dig en spændende læreplads med mange perspektiver. Du vil blive oplært i alle aspekter af plastforarbejdning og lære at fremstille plastprodukter af høj kvalitet – og med en stilling som plastmagerlærling som en del af uddannelsen.

Carmo er det perfekte sted at starte din karriere inden for plastindustrien. Carmo ser frem til at modtage din ansøgning – klik ind og læs mere på carmo.dk