Undgå at blive snydt af din maler

30 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Når du skal have professionelt hjælp til udførelse af en opgave i dit hjem, er der altid nogle ting, du skal være på forkant med. Det er vigtigt, du lige orienterer dig om forskellige ting, såsom pris, omdømme af firmaet, eller hvilke type services de kan tilbyde. Det vil vi komme omkring i dette indlæg. Vi vil give dig nogle gode råd, hvis du f.eks. skal hyre et malerfirma. 

1. Før du kontakter et malerfirma

Der er visse ting, du kan gøre før du kontakter et malerfirma. Det ene af de ting er at tjekke, hvilket omdømme malerfirmaet har. De fleste malerfirmaer har en hjemmeside, hvor de skriver lidt om dem selv og de typer af opgaver, de kan løse. Malerfirmaet kan godt male et perfekt billede af dem selv som firma, men det kan godt være forkert i virkeligheden. Derfor anbefaler vi, at du læser et par anmeldelser af malerfirmaet på f.eks. Trustpilot eller Google. Så kan du bedre danne dig et overblik over, hvilken firma det er og om de efterlever det, de skriver på deres hjemmeside. 

2. Når du kontakter malerfirmaet

Hvis du har fundet et malerfirma, du gerne vil booke, så skal du naturligvis ringe til dem og høre ad, om de har tid til at komme ud til dig. Dog kan malere godt have særligt travlt i sommerhalvåret, så derfor kan du måske godt risikere at blive sat tilbage i køen. Derfor er det med at være på forkant, når det kommer til malerarbejde, da der er tidspunkter i løbet af året, hvor malere har mere travlt end andre. I vinterhalvåret er det mindre travlt, men afhængigt af det arbejde, som de skal udføre for dig, så kan du med fordel bestille tid til maling af dit hus der. 

Hvis du skal have malet dit hus i Hornbæk, kan du kontakte et Malerfirma i Dronningmølle til at klare jobbet for dig. 

3. Få flere tilbud end ét

I stedet for at tage det første og bedste, bør du kontakte flere malerfirmaer om tilbud. Du kan godt risikere at blive snydt, hvilket naturligvis vil være irriterende. Derfor kan du komme i forkøbet, ved at indhente flere tilbud fra forskellige malere og se, hvad tilbuddet indebærer. Det kan være køb af materiale og maling, der er dyrere hos et malerfirma end et andet. Det har alt sammen betydning for dig i sidste ende. Derfor anbefaler vi, at du gør dig din research.