Vælg de rette blomster til modtageren

08 August 2022 Camilla Sørensen

editorial

Hvordan vælger du de helt rette blomster til en person, du ikke kender så godt? Og hvad skal du huske, når du køber blomster? Det tager vi et kig på i denne artikel.

Når du køber blomster til nogen, vil du gerne sikre dig, at gaven er betænksom og personlig. Blomster er trods alt en måde at vise, at du holder af dem. Men hvordan vælger man den helt rigtige buket, når man ikke kender modtageren særlig godt?

Blomsterbutik

Her er nogle gode råd:

– Overvej anledningen. Er det en glædelig eller en trist begivenhed? Blomster til en begravelse bør være anderledes end blomster til en fødselsdag.

– Overvej forholdet. Hvor godt kender du personen? En kollega eller en bekendt fortjener andre blomster end din mor eller bedste veninde.

– Overvej modtagerens personlighed. Er personen klassisk eller trendy? Romantisk eller pragmatisk? Blomster skal passe til personens personlighed, som de er en afspejling af den pågældende person.

– Overvej hvilket budskab du ønsker at sende. Siger du “undskyld”, “tak” eller “jeg elsker dig”? Blomsterne skal afspejle det budskab, du forsøger at sende.

Med disse tips i baghovedet er det sikkert en leg at vælge de rigtige blomster til modtageren! Og hvis alt andet fejler, kan du altid selv vælge en buket, du selv kan lide – når alt kommer til alt, er der intet der siger “jeg holder af dig” som at tage sig tid til at vælge de helt rigtige blomster!

Så let som en leg

Så der har du det – nogle nyttige tips til at vælge de rigtige blomster til en person, som du ikke kender så godt. Bare husk at overveje anledningen, forholdet, personligheden og budskabet, når du vælger, så er du sikker på, at ramme lige i plet. Og alt andet lige så kan det jo faktisk ikke gå galt, når det kommer til blomster – så længe de er friske.

Og friske blomster dem kan du finde her: https://mmblomster.dk/.