Vælg den rette alkoholbehandling

26 February 2022 Astrid Pedersen
image

editorial

Overstiger dit forbrug af alkohol din evne til at lægge flasken på hylden? Så kan du få hjælp til afvænning med en effektiv alkoholbehandling.

Hvilke slags alkoholbehandling findes der?

Som alkoholiker har du mulighed for flere forskellige slags alkoholbehandling.

Hvis dit forbrug af alkohol endnu ikke er nået ti et kritisk niveau er det muligt at bremse udviklingen gennem en ambulant behandling. Denne kan bestå i en kombination af antabus behandling og terapi.

En ambulant alkoholbehandling griber ikke forstyrrende ind i din hverdag. Det betyder at du kan passe dit job og sove i din egen seng hver nat.

alkoholbehandling

Hvis du der imod har behov for at komme på afstand af hverdagen og dennes mange fristelser for at kunne slippe dit misbrug er det i stedet en god idé at lade dig indlægge på et behandlingscenter. Her vil du kunne få hjælp til afrusning i trygge rammer. Og du vil i løbet af de cirka fem uger, et typisk behandlings forløb tager, være på behørig afstand af dine vante rammer, helt uden adgang til afhængigheds skabende substanser.

Hvad kan jeg opnå med en alkoholbehandling på et behandlingscenter?

Som nævnt er et ophold på et behandlingscenter tiltænkt alkoholikere hvis liv i høj grad er centreret om misbruget. En hardcore alkoholiker vil ikke kunne nøjes med ambulant behandling. Her er det nødvendigt med en afrusning, hvis kroppen skal vænnes af med sprutten, og med terapeutisk behandling, hvis man skal opbygge det mentale overskud til at vende skuden.

Hos Behandlingscenter Stien kan du få en grundig afrusning, hvor du er under overvågning af sundhedsfagligt personale og samtidig befinder dig i trygge omgivelser. Bagefter vil du blive indskrevet til intensiv terapeutisk behandling med mulighed for opfølgende møder efter endt behandlings forløb.

Du kan læse mere, og kontakte Behandlingscenter Stien direkte, via hjemmesiden https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/