Vælg den rette hosting udbyder til dit website

18 juni 2021 Astrid Pedersen

Skal din virksomhed have en stærk online tilstedeværelse? Så er det ikke nok at have en Facebook konto. Dit firma skal også have en professionel hjemmeside. Og til det formål skal du bruge en udbyder af web hosting som kan sørge for at din nye hjemmeside ligger trygt og sikkert på sit eget domæne, for eksempel på et professionelt webhotel.

Hvor finder jeg den bedste domæne hosting?

Hvis du leder efter en hosting udbyder som på én og samme tid tilbyder billigt webhotel og domæne hosting kan du med fordel vælge Simply.com. Simply.com, tidligere kendt under navnet UnoEuro, er populær som hosting udbyder hos danske virksomheder som ønsker sikker, enkel og billig hosting af website og domæne.

Hos Simply.com kan du vælge imellem flere forskellige webhosting løsninger som hver især består af webhoteller i varierende størrelser og med forskellige specifikationer. Den mest enkle webhotel løsning hos Simply.com hedder Basic Suite. Med en Basic Suite får du 10 GB plads på web serveren hvilket er fuldt tilstrækkeligt til det lille website – for eksempel en præsentations hjemmeside for den mindre virksomhed.

Skulle dine behov for hosting ændre sig hen ad vejen – for eksempel i tilfælde af at du ønsker at udvide din forretning med en webshop – kan du vælge at opgradere til et af de større webhoteller hos Simply.com som har en højere kapacitet og flere services tilknyttet. En Enterprise Suite hos Simply.com kan for eksempel prale af hele fire CPU kerner og 200 GB plads på web serveren. Og alt dette til under fyrre kroner om måneden.

Du kan vælge at registrere dit domæne navn gennem Simply.com i forbindelse med køb af webhotel – eller du kan bestille domænet uden at tilkøbe hosting. Du kan læse meget mere om webhotel og webhosting, og bestille domæne hosting hos Simply.com online via hjemmesiden Simply.com.