Vælg en brugt bil og spar penge

02 juni 2020 Astrid Pedersen

Står du for at skulle købe en ny bil, står du samtidig med valget imellem en brugt model eller en fabriksny en af slagsen. Markedet for nye bil har haft et veritabelt boom gennem de seneste ti år, og de nye biler er langt mere miljøvenlige, brændstoføkonomiske og driftssikre end deres forgængere. Du har sikkert allerede beundret de flotte, nye modeller i forhandlerens showroom og måske endda besluttet dig for drømmebilen.

Hvorfor købe en brugt bil i stedet for ny?

Der er mange fordele ved at købe en ny bil – men den alt overskyggende fordel ved at vælge en brugt bil af nyere dato er prisen. Du kan faktisk få en brugt bil med måske kun tre år på bagsmækken til en brøkdel af dens nypris. Og en bil i den aldersklasse vil stadig have mange år og kilometer tilbage under motorhjelmen

Hvordan sikrer jeg at min nye brugte bil ikke er et sminket lig?

Det er selvfølgelig afgørende for din tilfredshed med bilen at den holder en god kvalitet. Når du køber en helt ny bil, er den som regel dækket ind af en form for garanti – og så er nye biler traditionelt bare mindre krævende end de ældre modeller, når det handler om reparationer og vedligeholdelse.

Vil du sikre dig at prisen står mål med kvaliteten når du køber din nye bil i en brugt version bør du lægge din forretning hos en autoriseret forhandler. En forhandler vil altid være interesseret i glade og tilfredse kunder, og vil således bestræbe sig på at matche dig med den bil som passer til dine ønsker og behov. Og når du køber brugt bil via en forhandler kan du være sikker på at den er i fin stand.

Du kan læse mere om brugte biler versus nye på fartglæde.dk

Flere Nyheder